Sushi – cuvantul japonez care inseamna ” gust acru” – a fost un fel de mancare inventat in Japonia in perioada Muromachi, in jurul jumatatii anilor 1300, iar in acele vremuri era preparat din peste fermentat. Sushi-ul pe care il consumam astazi, recunoscut si apreciat la nivel international, a fost creat in perioada Edo, la inceputul anilor 1800, de catre un barbat pe nume Hanaya Yohei, ca mancare rapida.

Zen Sushi, un mic restaurant ascuns in Calea Serban Voda, in spatele Pietei Unirii ofera cel mai gustos sushi. Localul este curat, luminos, cu un meniu foarte cuprinzator, care ofera o gama larga de preparate japoneze, inclusiv excelentul Sushi si Sashimi facut cu cele mai proaspete materii prime. Meniul este foarte bine afisat pe site, asa ca dati click pe zensushi.ro pentru a va incanta papilele gustative. Ofera un foarte bun Sake – vinul de orez japonez, care se serveste cel mai bine cald si care este un acompaniament foarte bun pentru mancare. Daca ai pofta de bere, au trei beri japoneze disponibile: Asahi, Kirin si Sapporo.

Zen Sushi face si mancare la pachet, oferind livrare gratuita la domiciliu oriunde in Bucuresti. Timpul de livrare este in general de aproximativ o ora, asa ca planifica din timp sau comanda inainte de a pleca de la birou.

Adresa: Calea Serban Voda 86, Sector 4, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *