Zeppelin Pub imparte pasiunea pentru bere cu toti cei care aleg sa ii treaca pragul. Inca de la deschidere, Zeppelin Pub a incercat sa aduca sortimente de bere menite sa satisfaca absolut toate gusturile. Datorita clientilor fideli dar si datorita cunoscatorilor, Zeppelin Pub a devenit unul din cele mai populare baruri din capitala.

Zeppelin Pub va fi pe placul tau daca esti pasionat de jazz, de blues, de rock si metal. Si il vei adora daca esti consumator frecvent de bere. Te asteapta peste 130 de sortimente de bere, numeroase cocktailuri si romuri.

Zeppelin Pub este amplasat intr-o locuinta de mici dimensiuni, cu trei incaperi si un vestibul, cu o curte in care este amenajata terasa. Daca vrei sa consumi o bere premium din Irlanda, Germania, Anglia sau Scotia, o bere neagra, o bere fructata sau chiar o bere fara alcool, Zeppelin Pub este locul ideal.

Personalul este unul deosebit de amabil, te ajuta sa studiezi meniul sis a legi una din zecile de sortimente de bere din dfieritele tari, in functie de starea ta de spirit si in functie de preferintele tale. Pe terasa Zeppelin Pub te poti relaxa in voie urmarind un meci de fotbal cu prietenii sau un alt eveniment sportiv, timp in care, bineinteles, savurezi o bere rece.

Zeppelin Pub este amplasat in inima capitalei, pe o straduta linistita. Se poate ajunge cu usurinta cu metroul pana la Piata Universitatii sau folosind un mijloc de transport in comun.

Adresa: Strada Marin Serghiescu, nr. 7, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *