Calatoriile in timp chiar exista. Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la deschidere, restaurantul Elisabeta pregateste cel mai mare bal interbelic din ultimii ani, un bal special dedicat domnilor si doamnelor care vor sa guste din frumusetile Micului Paris.
Asadar, sambata, 18 februarie, portile magnificului palat interbelic se deschid pentru balul intitulat D’ale Micului Paris. Participantii la bal se vor intalni cu artistii lor favorirt asta deoarece balul aduna numerosi actori cunoscuti, dansatori sau cantareti. Vasile Calofir va fi gazda evenimentului. Alaturi de el pe scena vor urca Alexandru Olteanu si Sorina Rotaru, Sorin Zlat, Madalina Cioca si Maria Buza, alaturi de taraful George Patrascu. Seara se incheie pe ritmurile oferite de muzica lui Dj Sony.
Cum nu poate exista un bal fara de preparate cu dichis, pretrecaretii urmeaza sa se bucre de un meniul special conceput pentru acest eveniment, asortat cu numeroase momente interactive.
Cum se va alege tinuta perfecta pentru acest bal interbelic?
Tudor. Personal Tailor si Stil Diamonds vor fi nu doar partenerii balului interbelic, ci si consultantii in ceea ce priveste tinuta, eleganta si bunul gust.
O ceremonie, un bal sau orice eveniment formal cere un costum pe masura. Recomandarea pentru domni, venita din partea partenerului Tudor. Personal Tailor, este tinuta black-tie, alcatuita din: smoking, o pereche de pantaloni, vesta (desi optionala, ofera un plus de formalitate), camasa de ceremonie, pantofi negri de lac si, evident, accesoriile care fac diferenta (batista, bretele, butoni). Bineinteles, domnii pot opta pentru o varianta informala, care este costumul de epoca.
Anii ’20-’30 sunt cunoscuti si datorita tinutelor purtate de doamne. “Little black dress”, adusa in prim-plan de Coco Chanel in anii ’20, rochiile flapper, palariile in forma de clopot, franjurile si penele sunt doar cateva elemente din care doamnele isi pot alcatui o tinuta eleganta, care sa atraga privirile.
Eleganta, extravaganta si bunul gust sunt cuvintele de ordine la balul „D’ale Micului Paris”. Toti aceia care tanjesc dupa parfumul Bucurestiului de odinioara sunt asteptati sambata, 18 februarie, la Restaurant Elisabeta, incepand cu ora 18:30.