Descopera Maize intr-o vizita in Bucuresti. Restaurantul are un concept „de la ferma la masa” si se concentreaza pe bucataria romaneasca moderna sau pe retete traditionale actualizate, preparate la un nivel foarte inalt.
Unele dintre felurile preferate de clienti sunt preparatele din fructe de mare, in special cel cu caracatita. De asemenea, captura zilei, preparata la gratar pe carbuni, arata incredibil. Dar, de departe, cea mai buna masa comandata va fi cea cu fripturi.
Portiile sunt uriase, perfect condimentate si preparate. Da, costa putin mai mult decat alte fripturi pe care le poi gasi in Bucuresti, iar calitatea este evidenta.
De asemenea, Maize face o treaba foarte interesanta cu branza. Romania nu este cunoscuta pentru branzeturile maturate, preferand in general branzeturile albe proaspete. Dar Maize incearca sa introduca branzeturile maturate in bucataria locala romaneasca. Va recomandam sa incepeti cu un platou de mezeluri pentru a incerca cateva dintre creatiile lor.
Adresa: strada Paris, 61A.