Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

PetExpo, un targ dedicat animalelor de companie

mai 19 @ 11:30 am - mai 21 @ 5:00 pm

RON15

Singurul eveniment de pet lifestyle va avea loc pe data de 19-21 Mai 2023 la RomAero Baneasa, Bucuresti. Esti asteptat si tu impreuna cu animalutul tau.

Parc de distractii pentru animalute

PetExpo ii invita pe toti proprietarii de animalute sa patrunda in zone interactive unde se pot juca impreuna cu animalul de companie si sa stranga amintiri de neuitat. Accesul in zonele interactive este inclus pentru toti viziattorii targului PetExpo.

Beauty Salon

La PetExpo vor fi prezenti cei mai buni stilisti din tara. Animalutului tau de companie ii place sa se ingrijeasca? Cu siguranta!

Ninja challenge

Obstacole, jaloane, rampa, tunel, trambulina…este animalutul tau de companie suficient de agil?

Nutritie

La targul dedicat animalelor de companie PetExpo vin cei mai cunoscuti specialisti in nutritia animalelor din tara, cu cea mai mare varietate de hrana.

Sanatate

Cei mai buni consultanti din domeniul pet wellness vin la targ cu produse performante si iti ofera gratuit sfaturi valoroase.

Cosmetica

Si animalele de companie utilizeaza produse de inttretinere, merg la salonul de cosmetica. Vino si tu impreuna cu animalul tau de companie.

Activitati pentru copii

La PetExpo vei gasi activitati pentru intreaga familie. Expozantii au pentru copii suprize speciale.
Vacante Pet Friendly

De cate ori ai mers in vacanta si ti-ai fi dorit sa ai posibilitatea sa iti duci animalutul de companie impreuna cu tine? La PetExpo vei gasi solutii pentru vacante perfecte impreuna cu animalul tau de companie, pentru intreaga familie.

Gadgeturi

Zgarzi inteligente, profesionale, numeroase instrumente de dresaj, dispenser de hrana automata de la cei mai buni producatori de pe piata.

Jocuri

Hai impreuna cu animalutul tau de companie la PetExpo si in Arena vei avea parte de numeroase jocuri, concursuri si surprize. Vei pleca de la targ cu numeroase amintiri placute, numai bune de pus in rama.

Detalii

Începe:
mai 19 @ 11:30 am
Se termină:
mai 21 @ 5:00 pm
Cost:
RON15
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

RomAero Baneasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *